PangPang öl

Vill du smaka öl som utmanar smaklökarna och bjuder på en upplevelse? Där "varje flaska är som en cylindrisk galleria som kan utgöra en plattform för olika konstnärliga uttryck"?


I ett före detta styckeri i stockholmsförorten Hökarängen, ligger ett av Sveriges minsta bryggerier, knappt 20 minuter från Paradiset med t-banans gröna linje.

 

PangPang har byggt sig ett namn genom att utmana smaklökarna och bjuda på en upplevelse utöver det vanliga. Som julölen med guldflingor. Och etiketterna med sitt ofta ganska våldsamma bildspråk. Bryggeriet väljer inte den enkla vägen, men det är många som söker efter PangPang-öl med ljus och lykta.

– När jag tar fram ett öl är jag kompromisslös med såväl koncept som recept, säger Fredrik Tunedal, bryggmästare på PangPang Brewery.

 

Det är vi böjda att hålla med om. Eller vad sägs om den cigarrökt stout, baconölet gjort på gris uppfödd på ölrester och, som sagt, Pepparkaksmonstre, som är Sveriges genom tiderna starkaste öl med sina 19%.

 

Detta lokala, handtillverkade öl serverar vi på vår Foodcourt. Det är opastöriserat, ofiltrerat med levande jästceller samt buteljerat och etiketterat för hand. Lokalt och småskaligt säger PangPang Brewery. Kärlek nickar vi på Paradiset.

 

 

x

Anmäl Dig Till Paradisets Nyhetsbrev!
Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Paradiset.

Butik (Söder / City)

Ps. Om du inte får någon bekräftelse på anmälan, kontrollera gärna om det hamnat i din skräppost.