Taku Taku - Vegansk snabbmat

Nu har portarna slagit upp för Taku-Taku, Sveriges första veganska fast food-kedja. Taku-Taku är en del av våra food courts och först ut var Paradiset Sickla! Sen har Taku-Taku även öppnat på Paradiset Södermalm, och i takt med att vi öppnar fler butiker runtom i Sverige blir det också fler Taku-Takurestauranger.


Taku-Taku erbjuder slow cooked fast food med enbart veganska råvaror. Här bjuds spännande och innovativa veganska rätter med inspiration av smaker, nationalrätter och kryddor från hela världen. Allt tillagas från grunden på 100% naturliga råvaror. Färska tortillas bakas dagligen av en bagare och alla grönsaker hanteras på plats. Menyn anpassas efter säsong men fasta rätter inkluderar Bhangra Tacos, Ssäm, Tempel Bowls samt tillbehör som såser, pickles och salsa.

 

Bakom koncept, recept och upplägg står kocken Sebastian Schauermann, som dessutom kommer förbereda maten till Marie Ledins specialfest för årets Polarprisvinnare, Sting och Wayne Shorter, som båda är veganer. Vi är hedrade av att ha Taku-Taku hos oss som är ännu ett steg i den gröna mattrenden.

x

Anmäl Dig Till Paradisets Nyhetsbrev!
Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Paradiset.

Butik (Söder / City)

Ps. Om du inte får någon bekräftelse på anmälan, kontrollera gärna om det hamnat i din skräppost.