Stonewall Kitchen, naturligt amerikanskt

Stonewall Kitchen är Jonathan King och Jim Stott. De kombinerar sitt stora intresse för trädgårdsodling med matlagning genom att skapa egna produkter enligt unika recept som de själva har tagit fram.


Jonathan King och Jim Stott började sin karriär  med att sälja sina egentillverkade, smakrika och högkvalitativa produkter på lokala marknader. Med tiden har de utökat sortimentet.

 

Namnet Stonewall Kitchen kom till när de skulle sälja sin blåbärssylt på en lokal marknad. Någon ringde upp och frågade vad företaget bakom hette. Jonathan stod hemma i köket och tittade ut på tegelmuren på andra sidan gatan.

 

– Stonewall Kitchen, svarade han. Och så heter det fortfarande. Ett bra namn helt enkelt.

 

Idag erbjuder Stonewall Kitchen en mängd fantastiska och välsmakande produkter framställda med enbart naturliga ingredienser.

 

”För oss är Stonewall Kitchens framgångar mer än bara en återspegling av våra talanger och vår påhittighet som kockar och trädgårdsmästare. Det är hjärta och passion: något som återfinns allt vi och våra medarbetare gör.

 

Vi har en passion för mat och våra produkter är skapade till fröjd för både öga och smaksinne. De är en hyllning till New Englands jordbrukstraditioner och endast färska råvaror av högsta kvalitet används i våra innovativa och läckra recept. Enkel god mat, vackert förpackad och full med äkta smaker.”

 

Välkomna till Paradiset, säger vi!

x

Anmäl Dig Till Paradisets Nyhetsbrev!
Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Paradiset.

Butik (Söder / City)

Ps. Om du inte får någon bekräftelse på anmälan, kontrollera gärna om det hamnat i din skräppost.