l

Paradisets hjärta är stort

Vi som startat och driver Paradiset älskar god mat och handel. De flesta av oss har arbetat många år i de stora livsmedelskedjorna och har lärt oss allt vi behöver veta – och en del vi önskar att vi inte behövde veta.


Vi har tröttnat på stordrift, tillsatser, besprutningar och hänsynslöshet mot människor, djur, natur och hälsa! På att de små goda varorna knappt syns bland det ordinarie utbudet. Att eko blivit något de stora kedjorna frontar med i reklambladen, men ändå har alldeles för lite av.

 

Vi vill se en rejäl förändring och vi vill ha det över hela linjen.

 

Rätt pris, för att du ska ha råd

Det är tillsammans vi gör skillnad och skapar god mat; lantbrukare, odlare, uppfödare, fiskare, förädlare, producenter, handlare och konsumenter.

 

Tiden och jakten på lägsta pris för mat är räknad. För det finns inga fria luncher, någon annan betalar alltid den faktiska kostnaden. Och tyvärr är det ofta djuren, lantbruket och miljön, allt det vi på Paradiset vill värna om.

 

För att så många som möjligt ska har råd att handla med hjärtat bygger vi hela butiken på begreppet, rätt pris.

 

Om du redan idag handlar lite ekologiskt och mycket svenskt och dessutom försöker undvika halvfabrikat med okänt ursprung så kommer du inte att betala mer på Paradiset än på de stora kedjorna. Du kommer bara tycka att det är lättare och roligare att handla.


Paradisets manifest

God mat är en av de viktigaste ingredienserna för ett gott liv och en hållbar framtid. För människor, djur och för hela vår planet.

Paradiset är en plats för alla oss som bryr sig om vad vi äter, vart maten kommer ifrån och vad den innehåller. En plats där vi stöttar lantbrukarna så att de kan fortsätta producera sina varor med passion och värdighet. En plats fri från livsmedel med onödiga och skadliga tillsatser. Därför är det enkelt att handla hos Paradiset. För hos oss är alla produkter redan noga utvalda.

Paradiset är också en plats för goda samtal, utbildningar och föreläsningar om mat, hälsa och hållbarhet. En plats där kunskap och inspiration lika ofta kommer från våra producenter, partners och gäster, som från oss som arbetar här.

Paradiset är Skandinaviens största matbutiker för naturliga och ekologiska produkter. En plats där du dessutom kan äta och dricka gott. Allt till riktigt bra priser.

Paradiset är en plats för stor njutning. Och faktiskt en plats på jorden. Välkommen till Paradiset, Sveriges godaste Matmarknad.

FAQ

x

Anmäl Dig Till Paradisets Nyhetsbrev!
Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Paradiset.

Butik (Söder / City)

Ps. Om du inte får någon bekräftelse på anmälan, kontrollera gärna om det hamnat i din skräppost.