Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Paradisets Producenter

Många arbetstillfällen skapas i mindre företag, och av dessa är flera familjeföretag på landsbygden. I företaget finns ofta en eldsjäl som brinner för natur, djur, miljö och god mat, och som förser oss konsumenter med ett bra alternativ

På Paradiset bygger vi Skandinaviens största fullsortimentsbutik med ekologiska, småskaliga och naturliga matvaror. Vi gör det med hjälp av våra bästa vänner, våra producenter. Med dem delar vi ett genuint intresse för människor, djur och miljö.

Här får du reda på lite mer om dem och om hur mat och annat i butiken producerats, hur djuren haft det, hur grödorna behandlats och vilken gård de kommer ifrån.

Vi hoppas att du och våra andra gäster har förslag på bra leverantörer som vi kan utöka vårt sortiment med. Vårt mål är att ha en så hög ekologisk andel varor som det bara är möjligt.

JOHN MASTERS

Möt John Masters

Moonsun

Möt prisbelönta Weleda

The Naia

Möt prisbelönta Weleda

Weleda

Möt prisbelönta Weleda

mote

Välkommen på Brädspelskväll Varje onsdag 16.30 - 20.30 i vår butik på söder. Ta med ditt egna brädspel eller låna ett av våra och njut av en rolig kväll med vänner, familj eller kollegor.

Gröna gårdar

Gröna gårdar Handla ekologiskt hängmörat gräsbeteskött från nöt och lamm av högsta kvalitet.

Desert Essence

Naturens bästa ingredienser för din kropp.

Food Pharmacy

Så här skriver Food Pharmacy på sin egen hemsida: Trots att det länge varit känt att vi har biljoner av bakterier i våra kroppar, har forskarna först rätt nyligen insett hur viktig en rik och välmående tarmflora är för vår hälsa.

Zeta

Möt familjen Di Luca, grundare av varumärket Zeta. 

Saltå Kvarn

Av det naturen ger och inget annat. Just så sammanfattar Saltå Kvarn vad de tror på och står för.

Gute Glass

Om man letar sig inåt Gotlands mitt, bort från raukar, ringmurar och småbåtshamnar, så hittar man det lilla samhället Barlingbo. Där i sin tur hittar man Stafva Gårdsmejeri vid vilken Gute glass tillverkas.

Alex & Phil

Under en Floridaresa upptäckte Jenny Wessblad Hårdh en ny sorts barnmat – så god att hon själv kunde äta den. Hon insåg att ingredienserna var helt naturliga.

Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.