Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

 

Detta är Gröna gårdar

Gröna gårdar har sålt ekologiskt och gräsuppfött kött i över 15 år och har nöjda kunder över hela Sverige. Detta är möjligt tack vare de fantastiska uppfödare som Gröna gårdar samarbetar med samt - förstås - deras skickliga styckare.

Gräsbetat nöt- och lammkött

Det finns många fördelar med gräsbetskött. Gröna gårdars djur lever under ursprungslika förhållanden, de betar fritt och äter det de är gjorda för: gräs, klöver, maskrosor och andra örter som finns i beteshagen. På vintern fodras de uteslutande med ensilage, som är mjölksyrat gräs. Detta gör att de växer upp långsamt och köttet hinner utveckla en rik och fyllig smak, samtidigt som det blir välmarmorerat och därför naturligt mört.

Årstiderna

Gemensamt för vår, sommar och höstperioderna är att vädret styr planeringen. Om våren kommer tidigt och betet börjar växa släpps också djuren ut tidigare. Detsamma gäller för hösten, varma höstar låter Gröna gårdar djuren gå ute längre, allt hänger på hur väl vädret tillåter betesmarkerna att växa. Under året sker tillväxtbedömningar av djuren på gårdarna där man bland annat väger dem för att se var de befinner sig i slaktmognadsprocessen. Om djuret väger som förväntat är det även ett kvitto på att djuret mår bra.

Produkter från Gröna gårdar handlar du här

 1. ENTRECOTE GRÄSBETE EKO
  GRÖNA GÅRDAR
  ca 800g
  365,18 kr / kg
  365,18 kr / kg
 2. NÖTFÄRS GRÄSBETE EKO
  GRÖNA GÅRDAR
  ca 500g
  115,18 kr / kg
  115,18 kr / kg
 3. RYGGBIFF GRÄSBETE EKO
  GRÖNA GÅRDAR
  ca 800g
  356,25 kr / kg
  356,25 kr / kg
Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.