Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Johan & Nyström

Trots den utbredda fikakulturen, dricks det mycket dåligt kaffe i Sverige. Det här ville  Johan & Nyström ändra på när de 2004 startade ett kafferosteri med samma namn. Deras mål är att förändra kaffebranschen till det bättre, så att vi får ta del av kaffe med högre kvalitet och godare smak. Än finns det mycket att göra, inte minst ur en hållbarhetsaspekt och det är med passion som de tar sig an den utmaningen.

De förstod snabbt att kvaliteten på slutprodukten inte bara beror på rostningen utan även hänger nära samman med råvaran. Att Johan & Nyströms kaffe och teer håller så hög kvalitet beror mycket på samarbetet och relationerna de bygger med kaffeodlarna. Något de kallar för Direct Trade. Genom nära kontakt och utan mellanhänder försäkrar de sig om att samarbeta med de bästa odlarna. De ser till att bonden får skäligt betalt för jobb och kunskap och väljer uteslutande att göra affärer med de som delar samma värderingar och synsätt som dem. Inte minst när det kommer till miljö- och hållbarhet.

För kollegorna på rosteriet finns en annan fördel med det nära samarbete, resorna i sig. Att besöka kaffeodlare runt om i världen är såklart en dröm för kaffeälskare som brinner för att hitta de bästa och godaste sorterna. Du hittar Johan & Nyströms konceptbarer centralt i Stockholm och i Göteborg. Där erbjuder de provsmakning av alla olika kaffe- och tesorter ur det stora sortimentet. Den goda kvaliteten och kärleken till produkterna talar för sig själv, men har du frågor eller undrar något om produkterna så kan få svar på det med.

Paradiset

Produkter från Johan & Nyström

Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.