Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Pärlans Konfektyr

Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Våra kolor och kolasås kokas på färsk grädde, äkta smör och prima socker på klassiskt vis. Inga konstigheter, endast rena, äkta råvaror. Det ger en kvalitet utöver det vanliga och en kola som ska njutas färsk.

Kolans guldålder var 30-talet, då tuggades det kolor så det stod härliga till! Med tiden blev riktiga gräddkolor sällsynta, något som främst kokades hemma vid juletid. Synd på något så vansinnigt gott tyckte vi, lena smöriga kolor bör njutas året om. December 2010 slogs dörrarna upp till vår butik. Då på Östermalm.

Efter en klassisk bostadskarriär, då vi bytte stadsdel några gånger och var såväl inneboende som hyrde i andra hand, hamnade vi hösten 2011 i en rysligt fin lokal i närheten av Nytorget på Södermalm. Köket har stora fönster ut mot gatan och folk som passerar kan se såväl hantverket, som känna doften, av vårt kolakokande. Sedan oktober 2017 har vi ytterligare ett kök i en vacker gammal tegelbyggnad i Kräftriket vid universitet.

 

Paradiset

Produkter från Pärlans Konfektyr

Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.