Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Reko Gårdar

Den snabbaste vägen är inte alltid den bästa. Grundarna bakom Reko ville göra en högkvalitativ produkt med kycklingar som hade levt värdigt. Då blev det tydligt att det inte fanns några genvägar. Speciellt inte om man ville behålla den goda smaken. Kycklingarna behövde vara långlivade, och sådana gick inte att hitta i Sverige. De bestämde sig för att leta utomlands.

Resan tog dem ända till Frankrikes landsbygd där rasen Hubbard fångade deras uppmärksamhet. Arten lever längre än standardiserad industrikyckling, och hinner därmed utveckla muskler som annars inte får tid att växa fram.

För att driva miljöanpassad utveckling framåt, så är Reko är även först i Sverige med att införa ekologiska föräldradjur. Kycklingarna är alltså helekologiska ända från ägget. De föds upp via ett nätverk av KRAV-certifierade bönder och får sprätta fritt på 20 000 kvadratmeter.

Som om det inte vore nog så har Reko även helt öppna dörrar, för den som vill syna dem i sömmarna. De har nämligen förstått att en god kyckling är en glad kyckling – vilket de är stolta över att visa upp.

 

Paradiset

Produkter från Reko Gårdar

 1. KYCKLING - VINGAR KRAV/EKO
  REKO
  ca 500g
  70,54 kr / kg
  70,54 kr / kg
  Ej i lager
Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.