Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Om Paradiset

Äntligen - allt på ett ställe!

Paradiset är nästan som vanliga matbutiker men med ett ovanligt gott utbud. Vad du än väljer från hyllan eller disken, frukt eller fisk, hudkräm eller diskmedel, så vet du att ursprunget är naturligt och hållbart.

Genom vår Svarta Lista har vi gjort jobbet åt dig och tagit bort över 200 tillsatser, ingredienser och produkter så att du kan vara trygg med att du bara handlar riktig och hälsosam mat.

Varför Paradiset

Vi som startat och driver Paradiset älskar god mat och handel. De flesta av oss har arbetat många år i de stora livsmedelskedjorna och har lärt oss allt vi behöver veta – och en del vi önskar att vi inte behövde veta.

Vi har tröttnat på stordrift, tillsatser, besprutningar och hänsynslöshet mot människor, djur, natur och hälsa! På att de små goda varorna knappt syns bland det ordinarie utbudet. Att eko blivit något de stora kedjorna frontar med i reklambladen, men ändå har alldeles för lite av. Vi vill se en rejäl förändring och vi vill ha det över hela linjen.

Rätt pris, för att du ska ha råd

Det är tillsammans vi gör skillnad och skapar god mat; lantbrukare, odlare, uppfödare, fiskare, förädlare, producenter, handlare och konsumenter.

Tiden och jakten på lägsta pris för mat är räknad. För det finns inga fria luncher, någon annan betalar alltid den faktiska kostnaden. Och tyvärr är det ofta djuren, lantbruket och miljön, allt det vi på Paradiset vill värna om.

För att så många som möjligt ska har råd att handla med hjärtat bygger vi hela butiken på begreppet, rätt pris.

Om du redan idag handlar lite ekologiskt och mycket svenskt och dessutom försöker undvika halvfabrikat med okänt ursprung så kommer du inte att betala mer på Paradiset än på de stora kedjorna. Du kommer bara tycka att det är lättare och roligare att handla.

Välkommen till Paradiset - Sveriges mest hållbara matvarukedja!

Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.