Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Jägaren & Kocken

I det gamla mejeriet på Åda Säteri i Sörmland lagas det sedan en tid tillbaka nyskapande färdigrätter. Den urskiljande huvudingrediensen är viltkött av olika slag.

Är du mån om att det du stoppar i dig ska vara gott, hållbart och schysst mot djur och natur, men ändå vill äta kött? Då är det här ett perfekt alternativ. Om du dessutom har en stressig vardag, kommer du älska rätterna från Jägaren och kocken. Vad sägs om en krämig Dov Panang Curry en vanlig tisdag, eller kanske en Vilt Bourgignone gjord på högrev från älg?

Anders Dalenius som grundade Jägaren och kocken 2017, har jobbat med reklam och konceptutveckling under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Under den tiden kom han i kontakt med Eva Liljefors och Paul Kühlhorn,
förpackningsdesigners på byrån Fellow Designers och nu delägare. Det är de som har formgivit de fina förpackningarna. Tillsammans med den prisbelönta kocken Sebastian Schauermann och jaktarrangören Mickael Bohman, utgör de gänget bakom de smarriga tidsbesparande maträtterna.

Gemensamt har de ett stort intresse för mat och jakt. Äntligen kan de kombinera yrkeskunskap och passion och det samtidigt som de underlättar vardagen för oss andra.

Paradiset

Produkter från Jägaren & Kocken

You must supply either a Category ID or SKU numbers for the product list to show.
Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.