Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Malmö Chokladfabrik

Jens Fylkner har drivit Malmö chokladfabrik sedan 2004. I över ett decennium har han tillsammans med kollegorna tillverkat ekologisk choklad i världsklass. Chokladen är helt fri från nötter och allergener, det är viktigt att den ska kunna avnjutas av så många som möjligt. Att själva tillverkningen är schysst är också viktigt, därför samverkar Malmös chokladfabrik med Fairtrade.

Visste du att choklad innehåller ämnen som är snällt mot hjärtat också? Bäst är den mörka varianten, men även annan choklad innehåller ämnen som på sikt kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Så tveka inte, unna dig en extra chokladbit nästa gång.

2016 vann Malmö chokladfabrik stort i tävlingen International chocolate awards för sin fina choklad och nytänkande smaker. Bland annat vann Chokladkakorna, ”Chilifrukt”, och ”Lakritsrot” brons och ”Vilda hallon” silver. Vinsterna innebar en biljett till choklad-VM i London senare samma år. Därifrån åkte de med ytterligare två medaljer i bagaget, ett silver och ett brons. Som om de priserna inte vore nog, har de sedan dess vunnit ett antal stjärnor i den internationella smaktävlingen Great Taste.

Paradiset

Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.