Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Q for Skin

Torr och känslig hud är det många som besväras och hämmas av. Med alla produkter som finns på marknaden kan det vara svårt att hitta rätt. Ellinor Nilsson, VD för familjeföretaget Q for Skin, har sedan 2008 hjälpt människor med olika hud- och hårproblem. Deras produkter utgör ett rikt näringstillskott för hud, och hårbotten.

Strategin har sedan starten varit att bedriva tester vars resultat styr produktutvecklingen. Det tillsammans med en nära kontakt till kunder har hjälpt dem ta fram krämer och oljor som fungerar på riktigt. Q for skin har kontor i Spånga utanför Stockholm men erbjuder personlig konsultation var du än är, via deras hemsida. På det sättet kan de enklare rekommendera rätt produkt snabbare, vilket ger dig ett bättre resultat.

Alla ingredienser de använder i sina produkter har gått igenom otaliga tester, för att ta reda på vilka ämnen som ger bäst effekt på olika hudåkommor. De har även gjort studier gällande solens påverkan på huden och hur du bäst skyddar dig, samt hur du kan bibehålla hudens spänst när du blir äldre. Alla tester och studier har resulterat i högkvalitativa hudvårdsprodukter och nöjda användare.

Det är ofta genom befintliga kunder som nya hittar till Q for skin. Hela sortimentet är ekologiskt och många av produkterna innehåller till störst del vegetabiliska oljor. Även nordisk havtorn, lingon och koldioxidpressad svartvinbärsfröolja ingår i receptet för en välmående hud. För många är Q for skin A och O i hudvårdsrutinen.

Paradiset

Produkter från Q for Skin

 1. OPARFYMERAT MILT OCH VÅRDANDE SCHAMPO DUSCHGEL
  Q FOR SKIN
  200ml
  625,00 kr / l
  125,00 kr
 2. LINGONKAPSLAR
  Q FOR SKIN
  120st
  3,74 kr / st
  449,00 kr
 3. HÅRBORSTE SVINBORST
  Q FOR SKIN
  200g
  895,00 kr / kg
  179,00 kr
 4. LÄPPBALSAM
  Q FOR SKIN
  4.5g
  10 888,89 kr / kg
  49,00 kr
Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.