Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Svalins Spis

I hjärtat av Södermanland har familjen Svalin tillagat ekovegetarisk husmanskost sedan 2013. Med rätter som spenat- & getostplättar, kikärtscrêpes och rårakspirog så har denna tillverkare fått en självklar plats i många ekoälskares hjärtan.

Företaget bildades av Hasse Svalin och Maria Svalin Sundfeldt och flera familjemedlemmar är iblandade i verksamheten. De goda rätterna tillverkas på folkhögskolan i Vårdinge By, där Hasse och Maria även handleder i en utbildning med inriktning på eko-vegetariskt kök. Där får eleverna lära sig mer om växtbaserade mathantverk. Givetvis med naturliga produkter. Som familjen själva säger: ”De ekologiska råvarorna är inte bara vårt självklara val för miljön, det är också en fråga om kvalitet.”Därmed letar Svalins Spis alltid efter de bästa och mest prisvärda produkterna.

Tack vare den naturliga omgivningen så kan bespisningen få varor direkt från trädgårdslandet. Samarbeten med lokala gårdar möjliggör även ytterligare tillgång till renodlade råvaror. Det betyder också ett utomordentligt noggrant arbete, från start till slut. Svalins Spis tar tillvara på varje möjlighet som finns, för att ge konsumenten det allra bästa.

Paradiset

Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.