Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Un Bakery

Vad har en konditor gemensamt med en personlig tränare? Nordens största Rawfoodbageri, Unbakery såklart! De första tårtorna bakades i Skogås, söder om Stockholm 2014, men grundaren Malin har varit engagerad https://paradiset.wpcloud.trollweb.no/default/wp-admin/post.php?post=805&action=editinom hälsoområdet länge. Tidigare jobbade hon nämligen som personlig tränare. I hennes nya roll som konditor är målet detsamma, att öka livskvaliteten och välmåendet. Det är bara
sättet att nå dit som är nytt.

De hälsosamma bakverken revolutionerar just nu den skandinaviska fikakulturen och låter dig njuta med gott samvete. Det utan att kompromissa med smakupplevelsen det minsta. Bakverken tillagas för hand av ekologiska råvaror. Inget raffinerat socker, tillsatser eller konserveringsmedel används och dessutom är de både gluten och laktosfria.

Är man fikasugen och befinner sig i Hornstull är man välkommen förbi Unbakerys showroom. Där kan man få veta mer om tankesättet bakom produkterna och såklart smaka på alla fantastiska bakverk. Tårtorna går utmärkt att frysa in och har dessutom lång hållbarhet, så om man vill, kan man ta en liten bit i taget och spara resten. Det går också bra att äta upp allt på en gång. Gofika i dubbel bemärkelse.

Paradiset

Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.