Under sommaren är vår e-handel stängd för uppdateringar.
Den öppnar under hösten. Våra butiker är öppna som vanligt.

Producenter

JOHN MASTERS

Möt John Masters

Moonsun

Möt prisbelönta Weleda

The Naia

Möt prisbelönta Weleda

Weleda

Möt prisbelönta Weleda

mote

Välkommen på Brädspelskväll Varje onsdag 16.30 - 20.30 i vår butik på söder. Ta med ditt egna brädspel eller låna ett av våra och njut av en rolig kväll med vänner, familj eller kollegor.

Gröna gårdar

Gröna gårdar Handla ekologiskt hängmörat gräsbeteskött från nöt och lamm av högsta kvalitet.

Desert Essence

Naturens bästa ingredienser för din kropp.

Food Pharmacy

Så här skriver Food Pharmacy på sin egen hemsida: Trots att det länge varit känt att vi har biljoner av bakterier i våra kroppar, har forskarna först rätt nyligen insett hur viktig en rik och välmående tarmflora är för vår hälsa.

Zeta

Möt familjen Di Luca, grundare av varumärket Zeta. 

Saltå Kvarn

Av det naturen ger och inget annat. Just så sammanfattar Saltå Kvarn vad de tror på och står för.

Gute Glass

Om man letar sig inåt Gotlands mitt, bort från raukar, ringmurar och småbåtshamnar, så hittar man det lilla samhället Barlingbo. Där i sin tur hittar man Stafva Gårdsmejeri vid vilken Gute glass tillverkas.

Alex & Phil

Under en Floridaresa upptäckte Jenny Wessblad Hårdh en ny sorts barnmat – så god att hon själv kunde äta den. Hon insåg att ingredienserna var helt naturliga.

Svalins Spis

I hjärtat av Södermanland har familjen Svalin tillagat ekovegetarisk husmanskost sedan 2013. Med rätter som spenat- & getostplättar, kikärtscrêpes och rårakspirog så har denna tillverkare fått en självklar plats i många ekoälskares hjärtan.

Magnihill

Om man letar sig inåt landet från Helsingborg når man snart orten Mörarp, en ort som i sin korthet kan beskrivas som urbilden av en skånsk landsbygdsidyll. I Mörarp hittar man dock mycket mer än bara Skånsk charm – platsen är även hemvist åt gården Magnihill.

Polfärskt Bröd

Polfärskt Bröd har varit en trogen följeslagare på svenskarnas frukostbord genom åren. Enligt dem är det oumbärligt att brödet behåller sin luftiga och smakrika konsistens.

Johan & Nyström

Trots den utbredda fikakulturen, dricks det mycket dåligt kaffe i Sverige. Det här ville Johan & Nyström ändra på när de 2004 startade ett kafferosteri med samma namn.

Chelseas Granola

I de lummiga smågatorna på Södermalm befinner sig Chelseas – ett litet rosteri som gör hälsosam granola. För dem är det viktigaste att vara transparenta mot sina kunder. Det är också därför de har genomskinliga påsar.

Wermdö Glassmakeri

Två tjänstemän som drömde om det egna, så börjar historien om Wermdö Glassmakeri. En saga dels om romantik, men även om att få ägna sin tid åt det man brinner för.

Copyright © 2018 Paradiset. All rights reserved.